Op Vrijdag 19 juli hebben we een ludieke wedstrijd gespeeld op Golfcentrum Eindhoven. Het weer was goed, een graadje minder had gemogen. 

Met in totaal 29 deelnemers gingen we aan de slag. 

De dag was opgesplitst in 2 gedeelten. Het Casino; s’ morgens speelden alle deelnemers een wedstrijd waarbij het gokken een belangrijke factor was. Spelers moesten voor het spelen van de hole zeggen hoeveel slagen ze nodig hadden. Had je het goed 2 punten, 1 minder kreeg je meer punten enz. 

Hieruit kwamen 12 winnaars, 6 dames en 6 heren. Na koffie en thee, met wat lekkers, gingen we verder. De winnaars speelden in de 2e ronde een andere spelvorm tegen elkaar. Matchplay met een cadeautje!  

De overige spelers kregen een andere wedstrijd voorgeschoteld. Amerikaantje.  

Uiteindelijk kwamen alle spelers met een resultaat terug en werd de bbq geopend. Een grote dank aan de organisatie; Marianne. Marietta, Gerdie en Lenny. Ze waren geweldig!! Ook veel dank aan Willemijn en Dirk die het geheel ondersteunden 😉  

 

Uitslag:
Winnaarsronde dames: 

  1.  Loekie   
  2. Marianne 
  3. José en Marietta 
  4. Gedeeld door Hanneke en Ellen 

Winnaarsronde heren: 

  1. Fons 
  2. Gerard 
  3. Dion 
  4. Gedeeld door Peter, Paul en Frank 

Winnaars verliezersronde dames:

  1. Lenny 
  2. Jopie 
  3. Gerdie en Margriet
  4. .Gedeeld door Marleen en Rianne 

Winnaars verliezersronde heren:

  1. Hans 
  2. Frans 
  3. Hugo 
  4. Gedeeld door Harrie, Ruud, Bert, Ronald en Leon 

Een bijzondere vermelding voor Marga die tijdens de 1ste ronde vreselijk goed scoorde maar helaas niet bij de finale aanwezig kon zijn.