Beste Jeugdfan,

 

De Clubchallenge op het KLM Open keert terug! Van 20 tot en met 23 juni wordt het KLM Open gespeeld op The International in Badhoevedorp. Jeugdige bezoekers kunnen tijdens dit vierdaagse evenement niet alleen kijken naar topgolf, maar zelf ook verschillende golfchallenges uitproberen in het GOLF RAAK!-Funpark. Voor jeugdteams is er een speciale Clubchallenge.

 

Kinderen kunnen met vriendjes of vriendinnetjes (ook als ze nog niet golfen!) of met hun eigen competitieteam naar het GOLF RAAK!-Funpark komen. In groepjes kunnen ze zich gratis inschrijven en meedoen aan de Clubchallenge. Tijdens de challenge zijn er punten te verdienen per spel en per deelnemer en aan het eind van het evenement wordt bekeken welk team de meeste punten verdiend heeft. Deelname van de golfprofessional aan de Clubchallenge wordt erg gewaardeerd en levert de club extra punten op. Dit vergroot de kansen op geweldig mooie prijzen, trofeeën en natuurlijk dé hoofdprijs.

In eerdere jaren hadden begeleiders gratis toegang. Dit jaar moeten zij een kaartje kopen via de website van het KLM Open. Kinderen tot en met 17 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0-euro ticket aan te schaffen.

De Clubchallenge kan op zaterdag 22 en zondag 23 juni gedaan worden.

Willen jullie kans maken op Doen jullie ook mee met de clubchallenge? Inschrijven kan tot en met maandag 10 juni via dit inschrijfformulier.

 

Wij hopen jullie te zien bij de clubchallenge!