Beste golfers,

 

Aanstaande maandag 11-05 kunnen alle leden vanaf 11.00 weer terecht op GCE om te golfen. De tijden om de DR te gebruiken en om holes te lopen staan op de website.

Reserveren is alleen telefonisch mogelijk dagelijks van 9.30 tot 10.30 en van 13.30 tot 14.30 en moet voor zowel het gebruik maken van de Driving Range als voor het holes lopen. Je kunt maximaal 3 dagen van te voren reserveren en maximaal 1 keer 9 holes en 1 blok Driving Range gereserveerd hebben staan. U mag maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig zijn op GCE. Maandag en woensdag van 19.00 tot 21.00 is gereserveerd voor de studenten en is GCE voor anderen gesloten.

Houd rekening met de voorrangsregels bij het toetreden en verlaten van het terrein. Dit vanwege de nauwe doorgang en het advies om 1.5m afstand van elkaar te houden.

Bij binnenkomst op het terrein wast u eerst uw handen. Hiervoor staat een zeep dispenser gemonteerd bij het clubgebouw. Daarna dient u zich te melden bij de toezichthouder met uw GCE lidmaatschapskaart en/of sportkaart. Als u gebruik maakt van de Driving Range mandjes dient u deze eerst schoon te maken. Daarvoor zijn desinfectie middelen beschikbaar. Het toilet en het terras blijven gesloten. Het clubgebouw is open voor maximaal 1 persoon tegelijk voor het aanmelden en kopen van ballenkaarten. Er kunnen geen dranken genuttigd worden.

Bij het spelen van de holes zijn er enkele wijzigingen. Er zijn maximaal flights van 2 personen mogelijk en de vlaggen blijven in de holes. I.v.m. werkzaamheden aan de sproeikoppen zijn deze tijdelijk uitgegraven. Als u bal hierin beland krijgt u een vrije drop (nearest point of relief).

Nadat u gebruik heeft gemaakt van de faciliteiten dient u zich weer af te melden bij de toezichthouder en het terrein te verlaten. Verder dient u zich te houden aan de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld.

 

Veel spelplezier toegewenst!