Beste leden,

Rond deze tijd van het jaar zouden we normaal de spanning voelen voor onze 5e editie van het in Eindhoven wereldberoemde Carnaval Toernooi. De spanning zou stijgen; want wie-oh-wie wint dit jaar de titel “Sheriff of Carnaval”?

Echter, dit jaar wil ik daar iets anders mee doen. Na de verschrikkelijke beelden uit Australië die een enorm triest beeld geven van duizenden mensen die dakloos geworden zijn en miljoenen dieren die zijn omgekomen in de bosbranden, wil ik een persoonlijke bijdrage leveren. Daar heb ik het volgende op bedacht:

Ik wil je graag uitnodigen om deel te nemen aan een liefdadigheidscompetitie waarbij de opbrengsten ten goede komen aan het Rode Kruis in Australië.

Op 16 februari ben je vanaf 13:00 van harte welkom onze “KANGAROO DAY”. Een Australische themadag met een 18-holes team competitie. Meedoen kost € 20,- pp. Hiervoor krijg je je greenfee om deel te nemen aan de competitie; maak je kans op mooie prijzen.  We sluiten de dag af met een BBQ. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan 5125!

Je maakt deze dag kans op twee prijzen: Een teamprijs en een individuele prijs. Een team bestaat uit 4 personen. De beste 2 Stableford scores op elke hole tellen als de teamscore. (Verdere toelichting volgt op de dag zelf.) Je kunt inschrijven als team, deel van een team of als individu waarmee je in een team geplaatst wordt. Het winnende team zal het team met de hoogste score zijn.

Degene met de beste individuele Stableford score mag zichzelf dit jaar “The Sheriff of Carnaval” noemen. Eeuwige roem en een vermelding op het erebord in het clubhuis, én natuurlijk de gebruikelijke Sheriff Star als tastbaar bewijs en blijvende herinnering aan deze glorieuze dag.

Het belooft een memorabele dag te worden met een hoop leuke activiteiten waarbij we ook nog eens een goed doel helpen.  Zo wordt er onder andere een veiling gehouden worden en wie weet komt er ook nog een extra speciale gast ; ).

Met vriendelijke groet,

Andrew Scullion & het GCE Team