Parkinson2beat

 

Wij vragen uw hulp,

Ruim 7 jaar geleden werd bij Ruud Overes de diagnose Parkinson vastgesteld. Een ongeneeslijke ziekte. Met medicijnen die al ruim 50 jaar op de markt zijn worden symptomen onderdrukt terwijl de ziekte gewoon doorgaat. Ook populair is de hersenoperatie (Deep Brain Stimulation) waarbij 2 electroden worden geplaatst. Allemaal geweldig knap, maar liever niet, stelt Ruud.

Gelukkig blijkt dat ook veel sporten helpt de ontwikkeling van de symptomen van Parkinson te vertragen. Dus sport en medicijnen vullen elkaar aan.

Hoe dat precies werkt, moet je Ruud maar eens persoonlijk vragen.

Parkinson2beat heeft een korte en een lange termijn doelstelling.

Voor de korte termijn proberen we zo veel mogelijk Mensen met Parkinson aan het bewegen te krijgen. Je ziet ze af en toe op GCE golfen (smile), maar we hebben ook boksen, biljarten, jeu de boulen, badmintonnen, duo-fietsen, zwemmen etc.

Voor de lange termijn doelstelling proberen we fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek. Dat doen we grotendeels met benefiet golfen. En daar vraag ik jullie hulp. We hebben een schitterend programma bij elkaar gepraat.

Zeegersloot opent dit jaar op 27 maart, dan 9 april op GCE onze eigen baan. Zie voor alle benefiet golfwedstrijden de flyers op kijk op www.parkinson2beat.nl

Ons succes heeft echter een groot risico

Zo mogen we bijvoorbeeld 15 mei komen op De Peelse Golf. Zij schenken de complete baan 1 dag in het jaar en dit jaar zijn wij dat. Een ontzettend mooi en vooral groot cadeau. Echter als we daar met 30 mensen gaan golfen dan loop je helemaal verloren.

Mijn vraag

Kunnen jullie mij aub helpen die hele baan vol te krijgen zodat we deze unieke kans niet voorbij laten gaan.

Mvrgr Ruud Overes

Parkinson2beat