Beste leden,

Vanaf 16 maart is het weer mogelijk om in flights van 3 te lopen. Flights van 4 kan alleen in overleg met de toezichthouder en is afhankelijk van de drukte op de baan. Blijf wel de basis coronaregels in acht nemen!

!Het opteeën in de baan en plaatsen is niet meer van toepassing, waardoor de baan weer qualifying is. Vergeet niet de divots en pitchmarks te repareren!!  Als je eenpitchmark meteen repareert is het gras na 2 dagen hersteld, gebeurd dit niet duurt het weken.

Hopelijk gaat binnenkort de horeca weer open en kunnen we in de toekomst genieten een drankje na het golfen. Hierbij de aantekening dat het gratis kopje koffie/thee komt te vervallen en €1,00 gaan kosten, cappucino en latte  €1,50.

Afgelopen maanden zijn de afslagmatten op de onoverdekte plaatsen vervangen, afslagmatten op de overdekte plaatsen voorzien van “ballenbakken” en zijn er bij hole 1 en hole 4/6 ballenwassers geplaatst. Op korte termijn worden de afslagmatten in de baan vervangen,

Rond de baan zijn  een aantal nestkastjes opgehangen met het doel een populatie spreeuwen op het golfterrein te krijgen, waardoor de schade aan het gras door kraaien en roeken minder zal worden.

Bestuur GCE