Golfschool Eindhoven

Bekijk hier ons cursus en lesaanbod en ontdek

Golfschool Eindhoven

Golfschool Eindhoven van Golfcentrum Eindhoven is een golfschool waar we het belangrijk vinden dat u op uw eigen niveau, binnen uw eigen fysieke mogelijkheden groeit en plezier krijgt in het golfspel. Daarom kiezen we met Golfschool Eindhoven voor een duidelijke aanpak die binnen onze visie past: Iedereen is welkom, van jonge atleet tot hoog bejaarde. Samen zorgen we er bij Golfschool Eindhoven voor dat u dat bereikt wat u met uw golfspel wenst te bereiken. Mogen wij ook u voorzien van de hoogste kwaliteit golfonderwijs? We staan voor u klaar!

Golfprofessionals Golfschool Eindhoven

Hans Gruijters

Golf leraar en Coördinator

Andrew Scullion

PGA A Golfprofessional

Hoogste kwaliteit Golfprofessionals

De Golfschool van Golfcentrum Eindhoven heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen we bewust voor professionals van de hoogste kwaliteit. Als een van de weinige golfbanen in Nederland hebben we maar liefst twee PGA A professionals. Ondanks deze kwaliteit die we bezitten, houden we de prijzen voor u laag en enorm concurrerend ten opzichte van de grote golfbanen in de regio/het land.

Cursusaanbod Golfschool Golfcentrum Eindhoven

Handicap 54 Cursus

Leer zeer voordelig, stap-voor-stap golfen met onze handicap 54 cursus.

Handicap 36 cursus

U heeft al een GVB of Handicap 54 en wilt net even wat beter worden in uw spel? Dan is de handicap 36 cursus wat voor u!