Golfschool Eindhoven

Bekijk hier ons cursus en lesaanbod en ontdek

Golfschool Eindhoven

Golfschool Eindhoven van Golfcentrum Eindhoven is een golfschool waar we het belangrijk vinden dat u op uw eigen niveau, binnen uw eigen fysieke mogelijkheden groeit en plezier krijgt in het golfspel. Daarom kiezen we met Golfschool Eindhoven voor een duidelijke aanpak die binnen onze visie past: Iedereen is welkom, van jonge atleet tot hoog bejaarde. Samen zorgen we er bij Golfschool Eindhoven voor dat u dat bereikt wat u met uw golfspel wenst te bereiken. Mogen wij ook u voorzien van de hoogste kwaliteit golfonderwijs? We staan voor u klaar!

Golfprofessionals Golfschool Eindhoven

Hans Gruijters

Golf leraar en Coördinator

Andrew Scullion

PGA A Golfprofessional

Hoogste kwaliteit Golfprofessionals

De Golfschool van Golfcentrum Eindhoven heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen we bewust voor professionals van de hoogste kwaliteit. We hebben een PGA A gekwalificeerde docent die de lessen verzorgd. Ondanks deze kwaliteit die we bezitten, houden we de prijzen voor u laag en enorm concurrerend ten opzichte van de grote golfbanen in de regio/het land.

Cursusaanbod Golfschool Golfcentrum Eindhoven

Handicap 54 Cursus

Leer zeer voordelig, stap-voor-stap golfen met onze handicap 54 cursus.

Cursus "Verbeter uw handicap"

U heeft al een GVB of Handicap 54 en wilt net even wat beter worden in uw spel? Dan is de cursus “Verbeter uw handicap” iets voor u.