Golfregelexamen

Slaag voor je Golfregelexamen bij Golfcentrum Eindhoven

Het golfregelexamen

Het golfregelexamen wordt afgenomen om de etiquette en golfregelkennis te toetsen. Wanneer je het examen met een voldoende resultaat afsluit en de handicap eis van tenminste handicap 54 behaalt, is het mogelijk een handicap te behalen en te verlagen. De inhoud van het golfregelexamen is als volgt:

  • 10 vragen over etiquette
  • 19 vragen over golfregels
  • 1 stablefordvraag

Bij 23 of meer goede antwoorden slaag je voor het golfregelexamen. Voor het oefenen van de regels kan je terecht op de website van de NGF.

Prijs Golfregelexamen

Golfregelexamen: € 10,-

Voor informatie of inschrijven kunt u telefonisch contact opnemen met 040 2459551  of mailen naar golf@golfcentrumeindhoven.nl

Waarom is regelkennis belangrijk

Bij golf ben je je eigen scheidsrechter. Daarom is de belangrijkste regel dat je de regels van het golfspel moet kennen. Niet alleen helpt het in je golfspel, het zorgt voor een groter spelplezier voor andere golfers om je heen. Iemand die goed op de hoogte is van de golfregels, zal zich sneller door de baan heen bewegen. Het golfregelexamen moet dan ook in behaald zijn voor men een Handicap kan behalen en verlagen.

Golfregelexamen Oefenen

Op de website van de NGF kan je online golfregelexamens oefenen. Deze zijn gelijk aan de examens die bij ons worden afgenomen. Bereid je optimaal voor en slaag zeker!

Ook met uw Golfregelexamen bent u bij Golfcentrum Eindhoven verzekerd van de hoogste kwaliteit!